logo optica

A Òptica Clarà oferim solucions als problemes visuals

optometria
L'optometria és la ciencia encarregada de mesurar la quantitat de visió del ulls (agudesa visual) i valorar la coordinació entre ells (visió binocular); per tal de fer una diagnosi de les possibles alteracions de la visió com ara la miopia, l'astigmatisme o l'hipermetropia.

En aquests casos s'adaptaran ulleres o lents de contacte per corregir aquestes anomalies o es durant a terme tractaments no invasius.

Optometria

lents de contacte

lentilles
No tots els tipus de lents de contacte són adequades per tothom.

Cal una revisió ocular prèvia per determinar les necessitats de cada ull i avaluar quin tipus de lents oferiran la millor solució.

Un temps d’adaptació a les lents és bàsic per evitar incomoditats o possibles molèsties derivades d’una mala elecció.
terapia visual
La teràpia visual consisteix en un entrenament personalitzat del sistema visual amb l’objectiu de potenciar i millorar les habilitats motores i sensorials per tal d’aconseguir una visió eficaç.

Un dels grans avantatges és que no es tracta d’un tractament invasiu i que, una vegada dissenyat i planificat, es pot fer a casa.

Teràpia visual

baixa visió

poca visio
Les persones amb una visió inferior al 40% o limitacions en la visió lateral, les quals no tenen possibilitats de millorar ni amb mitjans oftalmològics, ni amb ulleres o lents de contacte es considera que tenen baixa visió.

Actualment, existeixen ajudes específiques per totes aquestes persones amb diversitat funcional, com ara lupes per ampliar imatges, faristols per corregir la postura o telescopis que permeten veure magnificats els objectes a distàncies llargues.

Com t'agradaria contactar-nos?

© Copyright 2024 Òptica Clarà - 
Web desenvolupada per 
Volcanic Internet
chevron-down