logo optica

Les nostres
Marques

Oferim marques de qualitat en moda visual adaptades a tots els estils:
mesunaga

MASUNAGA

Creada l’any 1905, la marca MASUNAGA és originària de Fukui, al Japó.
Gràcies a un treball incansable han aconseguit erigir-se com una de les principals firmes del país i exporten arreu del món.
Compten amb un sistema de producció integrat que inclou tots els processos des de la matèries primeres fins a l’acabat final per assegurar l’excel·lència del producte.
lunor

LUNOR

La marca LUNOR extreu la creativitat per als seus dissenys inspirant-se en els boscos de la Selva Negra alemanya
Una empresa familiar que des de fa dècades ha buscat la sofisticació a través de la simplicitat i de la confiança de clients arreu del món.
Fa anys que treballen per la sostenibilitat i això els hi va valer el 2018 el reconeixement a la primera empresa del sector que és 100% neutra en el clima.
andy wolf

ANDY WOLF

La marca ANDY WOLF EYEWEAR va ser fundada l’any 2006 per Andreas Pirkheim i Wolfgang Scheucher amb l’objectiu de combinar l’artesania local i tradicional amb els dissenys més contemporanis i innovadors.
Cada peça està feta a mà i amb els millors materials.
Actualment les seves ulleres es venen a més de 69 països arreu del món.
eschenbach logo

ESCHENBACH

Tradició i innovació és el que distingeix a ESCHENBACH EYEWEAR.
Amb més de 100 anys d’història, han anat evolucionant per crear dissenys personalitzats utilitzant materials d’alta tecnologia com el TITANFLEX, que fa les ulleres particularment duradores.
epos logo

EPOS

EPOS és una marca d’ulleres italiana, amb seu a Milà.
Es caracteritza per l’elegància i una estètica molt cuidada però que abasta des d’un estil més clàssic a un de juvenil i desenfadat.
En qualsevol cas, aquestes ulleres es converteixen en un complement imprescindible.
maui jim logo

MAUI JIM

Amb seu a l’arxipèlag de Hawaii, l’any 1980 neix la marca MAUI JIM. Van començar fabricant 7 models bàsics d’ulleres de sol i en l’actualitat en comercialitzen més de 125, polaritzades i amb protecció 100% dels rajos UVA i UVB.
Els seus dissenys es caracteritzen per la seva vitalitat i per aquest constant homenatge al sol tan present a les seves illes.
woodys logo

WOODYS

Unes ulleres creades i fabricades amb la versió de la Barcelona més avantguardista.
Muntures dissenyades amb alts estàndards de qualitat, amb cura pels detalls i amb l’objectiu d’aconseguir peces exclusives.
Posant l’accent en la combinació elegant i sofisticada dels colors per realçar la mirada de qui vesteixi aquestes ulleres.
etnia logo

ETNIA

Tres generacions d’una família barcelonina que ha anat evolucionant amb els temps.
Des de l’avi que va engegar el negoci, la segona generació que dissenyava, fabricava i distribuïa ulleres per a tot Espanya, fins arribar al net que es va proposar crear marca, sempre inspirant-se amb la ciutat que els va veure néixer i cercant l’excel·lència a través dels materials. ETNIA també té una vessant social i sostenible amb la Etnia Barcelona Foundation.
nom

XAVIER GARCIA

La ciutat natal de Xavier García, Barcelona, és la simfonia de fons de tots els seus dissenys
Un intent de plasmar la personalitat i l’autenticitat de la Ciutat Comtal amb muntures urbanes, originals, vives i inconformistes.
En definitiva, creatives. Actualment les seves creacions s’exporten a Europa, el Canadà, els Estats Units, Sud-Amèrica i el Japó.

Com t'agradaria contactar-nos?

© Copyright 2024 Òptica Clarà - 
Web desenvolupada per 
Volcanic Internet
chevron-down